Allmänt, Foto, Katter

Hinder

Jag tänkte dricka kaffe och sedan vika tvätten, men blev plötsligt väldigt trött. Månntro det smittar…?

image

Allt började med att froppisen lade sig på mig och somnade stenhårt! Hon snarkade gott och sov så djupt, att hon var som en degklimp – rann ut åt alla håll, utan styrsel. Jag blev nästan orolig att hon var sjuk eller så, men när jag senare försiktigt flyttat henne och försökte smyga i mig ett par hallongrottor, piggnade hon till. Tröttare än så, var hon alltså inte. (Eller också har hallongrottor en uppiggande effekt.) 😉

Nu: mot Sherwoodskogen berget av ovikt tvätt!

[tags]trött katt, hallongrottor[/tags]

2 kommentarer på “Hinder”

    1. Madamen låg också och sov djupt, men på soffan i köket. Vi är inte av samma ras, men alla är damer, så det måste vara något som drabbar kvinnor. 😕

Kommentarer är stängda.