Allmänt, Dagens outfit

Planer

För en gångs skull har jag planer för helgen, rättare sagt för lördagen! 🙂

Det är inte så spännande som det låter: IKEA-resan blir av, inklusive en del andra affärer i samma område. Jag har en önskelista i huvudet, som jag desperat behöver få ner på papper innan jag åker, då jag kommit på en massa bra-att-ha-saker som ska shoppas på diverse affärer.

Dagens outfit består av tvärrandigt linne (rosa & beige) med grå kofta över. Igår hade jag finkavajen* för att chocka mina medarbetare, men idag är det mer ”casual friday” över mig. Inte nu för att vi använder det begreppet här på jobbet, utan var och en klär sig som man vill vilken dag det än är – och idag kände jag för den grå koftan med lite färg under.

Söndagen är än så länge helt oplanerad, men en date med min tvättmaskin skulle inte vara helt fel, tror jag. Den ovikta tvätten finns också kvar att roa mig med… 🙄

[tags]planer för helgen[/tags]

*) Jag har två kavajer, en lite finare än den andra. Rättare sagt är den andra så erbarmligt ful att den första automatiskt blir ”finare”.