Allmänt, Foto

Shoppingbil

image

Jag har Shoppat idag.

Både på det Stora Blå Varuhuset och på andra ställen. Allt det här är alltså mina grejer, syrran – som också var med – hade bara en ynka liten påse när hon var färdigshoppad. *skakar på huvudet* Hon behöver lära sig shoppa ordentligt. (Det kan förstås bero på att hon var till IKEA senast i tisdags, då med sin man…) 😉

Väl hemma igen bar jag in alla påsarna, åt lite grann, och sedan tog jag mig en tupplur. En rätt lång tupplur, då jag var fullständigt uttröttad. Inte bara av shoppingen, utan det har varit lite si och så med sömnen de senaste nätterna.

image

När jag vaknade började jag packa upp en del av grejerna jag köpt, bl a den här lampan som jag har suktat efter ett tag, då den passar perfekt i mitt vardagsrum. Bilden blev inte bra (mobilkameran är värdelös när det gäller mörkerbilder) så ni får tro mig när jag säger att lampan är mycket snyggare i verkligheten, oavsett om den är tänd eller inte.

Som vanligt har jag även köpt en massa bra-att-ha-grejer på alla affärer vi besökt. Jag är impulsköpens drottning! :mrgreen: Till min stora lycka kom jag åt att köpa några pocketböcker, då lästorkan blivit svår. Utbudet här hemma är mer begränsat, då butiken inte har plats för mer än ett par små ställ med pocketar, och därför satsar på topplistan. Nu kunde jag frossa loss och köpte tre gröna böcker. (Ja, de hade faktiskt gröna omslag allihop, men det var inte meningen att färgmatcha dem. Det råkade bara bli så.)

[tags]shopping, IKEA, tupplur, lampa, pocketböcker[/tags]