Allmänt

Måndag

Precis som alla andra måndagar har jag stor idétorka vad gäller middagsplaner, trots att jag måste handla efter jobbet. Precis som alla andra måndagar får jag väl gå runt i affären och försöka hitta något jag känner för att laga till och äta under veckan. Ett sant i-landsproblem, men ändå ett problem. 🙄

Som vanligt krånglar jobbdatorn när jag ska föra över filer från datorn till ett USB-minne. (Det är inte första gången det händer.) Till slut ledsnade jag och mailade filerna till min privata e-postadress, så jag kan utföra uppdraget hemifrån där det går ca en miljon gånger snabbare, och dessutom inte låser datorn från att använda andra program under tiden.

Jag har bokat tvättstugan 😉 hela veckan, då jag var lat under söndagen. Nu börjar det bli dags att göra en arkeologisk utgrävning i tvättkorgen för att minnas de varma dagar jag burit mina sommarkläder, som nu behöver tvättas upp och hängas undan till nästa säsong. Det kan ju bli någon dag med soligt och varmt väder – som idag, t ex – men det kan ändå vara kallt i luften. Nätterna är inte särskilt varma numera.

[tags]idétorka, middag, filöverföring, tvättstuga, sommarkläder[/tags]