Allmänt

Nya planer

Jag har nya planer för idag. Rättare sagt har jag planer över huvud taget för idag, då jag oftast inte planerar något särskilt för vardagskvällarna. Jag känner mig själv allt för väl och vet att så fort jag landar på TV-soffan, så tar kvällen slut där: jag zappar och sover om vartannat.

Då jag gjorde undan veckans matinköp (nåja, vi får väl se hur det blir med den saken) igår, behöver jag bara laga till mat idag. Dagens middag blir repris från igår: stekt grillkorv med bröd (variation på det populära varmkorvtemat jag annars använder). Sedan måste jag diska allt jag samlat ihop under den dryga vecka som gått sedan jag diskade senast, och efter det ska jag tillaga kycklinggryta.

I kycklinggrytan sätter jag bl a massor av paprika (så inte A ska frestas att bjuda in sig på middag…) och diverse annat grönt & skönt, som behöver skalas, hackas och strimlas – men jag har ju en bra bok att lyssna på medan jag gör det. 😉

Tvättkorgen har flyttat sig från sovrummet ner till hallen, så nu behöver jag bara släpa ner den en våning till – till tvättstugan, där Herr Tvättmask väntar på att bli påsatt. Av mig! :mrgreen: Jag har – som vanligt – samlat ihop en massa tvätt, så jag får träffa tvättmasken varje kväll under veckan. Vi kanske t o m hinner träffas någon morgon?!? *viftar med ena ögonbrynet*

På jobbet har jag också tråkigt-men-nödvändigt att göra undan. *suckar djupt* Det är bara att inse: livet blir inte roligare än så här, just nu. Vardagen är tillbaka.

UPDATE
Min date med Mr Tvättmask är uppskjuten ytterligare någon dag. Däremot står kycklinggrytan och puttrar på spisen, trots att klockan närmar sig midnatt, och disken är diskad. Jag hann ändå med en rejäl tupplur innan jag började stöka i köket.

[tags]planer, vardag, kycklinggryta, Helgonet, Carin Gerhardsen, tvättstuga, vardag[/tags]