Allmänt, Foto, YouTube

Filmpremiär

Det är världspremiär här på orten idag! 🙂 En film som spelades in i trakterna häromkring har förhandspremiär just här, under två veckor.

Första stjärnan på röda mattan var renen Rudolf, som drog blickarna till sig och njöt av uppmärksamheten. Det är renlav som ligger på marken framför honom, så han skulle kunna äta och hålla sig lugn bland allt folk. Han har en GIGANTISK hornkrona – bredden syns tyvärr inte så bra, då han vände på huvudet precis när jag skulle ta bilden.

(Tyvärr har bilden fallit bort från mitt galleri. Antagligen när jag kraschade bloggen tidigare.)

Sedan kom den ena manliga huvudrollen, samt regissören, och tog över showen. Den andra manliga huvudrollen kunde inte vara med, då han var upptagen med inspelning av en annan film. De hade inga horn (såvitt jag såg) men drog ändå blickarna till sig. 😉

Filmvisning samt supé ikväll – och jag har inte biljett! 🙁 Däremot har jag biljett till den 29:e, då jag och A ska gå och se den, utan supé. Vid det laget har jag säkert hört diverse kommentarer om filmen, så jag vet ungefär vad jag har att vänta mig.

Någon mer stjärna (?) måste ha anlänt ikväll, för jag såg en helikopter komma susande i riktning mot hotellet. Antingen det, eller också har det brutit ut kravaller i den änden av samhället… :mrgreen:

Här är filmens trailer, för den som är intresserad:

[tags]filmpremiär, Jägarna 2, Rolf Lassgård, Peter Stormare, Kjell Sundvall[/tags]