Allmänt

Andra torsdagen

Idag hade jag den andra torsdagen denna vecka, då jag tjuvstartade med att tro det var torsdag redan igår. Det kändes tungt, väldigt tungt, att gå till jobbet i morse då det inte var fredag.

Hastigt och lustigt blev jag utvald att vara med på ett heldagsmöte, som ersättare för en som blivit sjuk. Jag hann förbereda mig i flera minuter 😉 men behövde tack och lov inte hålla låda själv, utan bara lyssna på andra. Väldigt intressant, men samtidigt jobbigt. Speciellt som jag faktiskt hade annat jag var uppbokad för, som hastigt och lustigt fick ändras.

När jag kom hem och skulle stoppa älgsteken i grytan (eller ugnen, har inte bestämt mig för vilket) visade den sig fortfarande vara stelfrusen. 👿 Det blev smörgås till middag istället – och så hoppas jag att stekjäveln tinat tills imorgon, så jag kan laga till den då. (Och, nej, jag tänker inte göra tjälknöl* av den bara för att den är frusen.)

För övrigt är den torra tvätten fortfarande inte vikt… Surprise, surprise, liksom.

[tags]torsdag, möte, älgstek, tjälknöl[/tags]

*) Ja, det heter tjälknöl, inte tjälknul. I mina hemtrakter, i alla fall. (Det verkar vara lite olika dialekter, beroende på var man bor.)