Allmänt, Foto

Nu börjas det…

image

– Första snön har lagt sig på bilen.
– Katterna stenvägrar att gå ut.
– Bron är halkig.

+ Jag fyllde på fågelmaten igår.
+ Böckerna har kommit.
+ Hann sätta på vinterdäcken.

På jobbet har diskussionen om motorvärmarna redan satt igång. Den har hållit på ett tag nu, precis som varje år.

Problemet är att EN parkering – den på baksidan av mitt jobb – har intervallstyrning, d v s strömmen slås av och på i intervaller under dagen. Intervallstyrningen gör att motorvärmarna i bilarna går sönder, då de inte tål att slås av/på dag efter dag. Alla andra parkeringar som arbetsgivaren har, har ström hela dagarna, utan intervaller – även den på framsidan av mitt jobb.

Jag ids inte bry mig särskilt mycket, då jag inte har någon motorvärmarplats. Visst är det orättvist, speciellt då inte arbetsgivaren betalar för trasiga motorvärmare i bilarna, men de som bestämmer – deras bilar står på framsidan. 🙄

[tags]första snön, motorvärmare[/tags]

2 kommentarer på “Nu börjas det…”

  1. 😉 Ja så var vi där igen. Vi hade första frostnatten uppe i fjällen förra veckan, men i förrgår drabbade den också oss här hemma. Men vackert är det…
    Försöker göra ögonen till förstoringsglas för att se vilka böcker du köpt men lyckas dåligt. Kan du inte berätta?
    Kram

    1. Åh, jomenvisst – jag gör ett inlägg om böckerna, så fler ser dem (ifall någon annan är intresserad)! 😀

      All snö hade regnat/smält bort till lunch, men snart kommer det mera. Vi brukar få snö så det räcker och blir över. Men jag ska inte klaga, har ju goa grannen som skottar åt mig!

Kommentarer är stängda.