Allmänt, Foto

Läslust

Efter att den senaste ljudboken var färdiglyssnad har jag inte haft något nytt, spännande, att läsa.

Jag gick i väntans tider – en ny Peter Robinson var ju på gång! En liten miss (av mig) gjorde att bokpaketet med alla böcker väntade in den boken – och aldrig har jag hunnit bli så lässugen som jag blev nu. Vetskapen om att ett helt gäng med böcker skulle komma fick mig att kasta mig över mobilen så fort den pep att ett meddelande kommit. Det kunde ju vara paketaviseringen!

Nu har paketet kommit, jag sprättade upp det nästan innan jag hunnit in genom dörren, och nu har friden lagt sig. 😉 Jag har hunnit med två Berglinare och en tantbok hittills. Ett par pocketar, en tunnare och en tjockare, hamnade också i paketet. Den senaste Harry Bosch och en ny Stephen Booth fulländar samlingen. 😉

Jag tänkte parkera mig i läsfåtöljen under helgen och stänga av omvärlden ett par dagar.* Ungefär. Vi får väl se vad som hinner komma emellan, men planen är sådan.

image

[tags]Supertanten, Elin Ek, Någon ser dig när du petar näsan, Välkommen till Fjuckby, Jan och Maria Berglin, Mordbyn, Andrea Maria Schenkel, Djävulsklippan, Stephen Booth, Roten till det onda, Peter Robinson, Nio drakar, Michael Connelly, Sista natten i Twisted River, John Irving[/tags]

*) Jag läser snabbt, men tror de här böckerna ska räcka hela helgen.

2 kommentarer på “Läslust”

  1. Underbart! Jag ska också koppla av med läsning i helgen- men för säkerställa att jag stänger av (och inte bara plockar och tvättar) så tar jag in på ”pensionat” (hos svärmor)…

    1. Det pensionatet gillar jag! 😆 (För din del, alltså – jag har ju själv aldrig varit dit.)

      Jag ska ställa i ordning min läshörna, som blivit lite undanskymd efter ommöbleringen (fast den paradoxalt nog hamnat mer i blickfånget). Fåtöljen och lampan är på plats, men kuddar och annat behöver piffas till. Jag har inventerat mina tesorter och plockat fram Stora Muggen. Fredag kväll parkerar jag mig! 😉

Kommentarer är stängda.