Allmänt, Foto

Byte av box

image

Sådärja!

Jag har ju bara haft hela helgen på mig, och kommer på först ikväll att jag ska byta till min nya inspelningsbara box (som jag fått med posten för kanske två veckor sedan). Bara därför får jag förstås ett ”felmeddelande” som talar om att det kan ta upp till två timmar innan boxen och kortet kommer på att de tillhör samma person – så det är bara att vänta och se vad som händer. Får jag bild eller måste jag ringa kundtjänst? Spänningen är outhärdlig…

Under tiden kan jag roa mig med datorn, som fått leva lite på undantag den här helgen. Jag hade ju läsplaner, som snabbt ändrades till TV-planer, när jag insåg att jag skulle hinna ”titta ikapp” allt jag spelat in om jag verkligen lade manken till. Lite grann har jag läst också, men inte på långa vägar så mycket som jag planerat. Nå, hösten är lång. Jag hinner nog läsa ut böckerna före jul.

Dessutom har jag diskat den sedvanliga jättedisken, samt provat de jeans jag beställt från Ellos och fått under veckan. Till min stora förtjusning behövde jag bara skicka tillbaka en – av tre – och det var inte för att den var för liten, utan för att jag inte gillade modellen. *lycka*

OJ!!! Nu pratar TV:n! 😯 Däremot har jag ingen bild, men den kommer väl snart. Jag kanske hinner ställa in det som behöver ställas in – listan med favoritkanaler och en del kommande inspelningar.

[tags]TV, ny box, läslust, jeans, inspelningar[/tags]