Allmänt, Foto, Katter

Botten

Dagen av idag är ett riktigt bottennapp, så här långt, av flera anledningar. Främst för att jag har ont i huvudet. Trodde huvudvärken skulle ge med sig när jag åt, men än så länge har den inte lättat.

Jag måste handla efter jobbet. Tack och lov så hade de extrapris på varm korv – snabblagat kan inte nog uppskattas en sådan här dag! Visserligen stämmer det inte helt med matsedeln jag lyckats tota ihop, men jag kan flytta runt rätterna efter behov. Det är ändå ingen annan som behöver bry sig.

[tags]huvudvärk, matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Botten”

 1. 😉 Hej! Vi för vilda diskussioner här hemma om jag eventuellt ska skaffa mig en smartphone..
  Tycker den är alldeles för dyr egentligen, för jag gör så lite med en sån. Men, nu vill jag kunna spela wordfeud! Och så finns det förstås några appar jag kan tänka mig också…däremot laddar jag inte ner något, jag lyssnar inte på musik, jag sms:ar inte, jag gör inget annat än ringer min man ibland…
  Så, vi får se, ett alternativ är att skaffa en IPad istället, gillar när saker är STORA så jag ser, o med den plattan kan jag göra det mesta utom att ringa, haha
  Vilka fina katter du hade på väggen, me like!
  Kram

 2. Ack, dessa beslut att välja mellan! Tänk om det bara fanns EN modell av allting, så man slapp fundera över om man valt rätt eller fel… 😉

  Jag törs inte prova Wordfeud – jag skulle fastna och aldrig få något vettigt gjort i resten av mitt liv, ungefär. Det hörs vara otroligt beroendeframkallande! 😆

Kommentarer är stängda.