Allmänt, Dagens outfit, Foto

Mörka tider

Nu går vi mot mörkare tider. I morse var det faktiskt så mörkt när jag gick till jobbet, att jag funderade på att lämna lyset tänt på bron så jag hittar nyckelhålet när jag kommer hem ikväll.

image

Dagens outfit är inget speciellt. Jag använder min nya sidensjal eftersom det blåser ordentligt och toppen jag har under koftan är ganska urringad vid halsen. Förutom blåsten så har det regnat ordentligt hela natten. Igen. *suck* Snart bygger jag en ark…

Siden är ett roligt material, egentligen. Värmer när det är kallt, svalkar när det är varmt. Jag undrar bara vem som först kom på att man kunde använda de tunna trådarna att väva tyger av, och när? (Min sjal är säkert fuskvarianten men det tål ändå att fundera på.)

[tags]mörkt, mulet, regn, blåst, dagens outfit, sidensjal, siden[/tags]