Allmänt, Foto, Katter

Upphittat

image

Titta vad jag hittade när jag sökte något helt annat i en skrivbordslåda!?!

De här örhängena hade jag totalt glömt bort att jag någonsin haft. De randiga har haft ett matchande halsband som jag gjort mig av med (det var för kort, stramade runt min runda hals), de svarta är handgjorda av systern till en bekant. Jag köpte två par, men minns inte hur det andra paret såg ut eller om jag ens har kvar de örhängena.

Tidigare hade jag pippi på örhängen. Ja, det har jag i viss mån fortfarande, men numera är det främst halsband som gäller. Just idag har jag inget halsband (p g a sidensjalen i repris), annars byter jag nästan varje dag. Samma klädsel ser helt annorlunda ut beroende på vilket halsband jag använder – ett snabbt byte av outfit!

När jag går förbi ett ställ med smycken blir jag som en LOLcat: – Oooohhhh, shiny!!! (Eller hur, K? 😉 ) Jag är en riktig skata: gillar allt som glittrar och blänker, ju mer desto bättre!

(Båda bilderna lånade från I Can Has Cheezburger)

[tags]örhängen, halsband, bijouterier, accessoarer, lolcats[/tags]