Allmänt, Foto

Middag

Jag blir bjuden på middag ikväll!?! 😯

Hör och häpna, det är sonen som skickat ett SMS och bjudit in mig! *här gör alla ett kollektivt kors i taket* Det blir pizza – hemlagad pizza, inte från pizzerian.

Dagens lunch blev förresten inte resterna från gårdagen, då jag tänkt spara dem till middag istället. Nå, då har jag lunchlåda till imorgon!

På tal om lunch – jag är verkligen vimsig idag och hoppar från det ena till det andra – så har jag varit tvungen att fylla på fågelmatarna idag. De små liven hade redan ätit upp allt jag serverade i lördags, så det kommer att gå många påsar frö i vinter. Men det är rätt roligt att sitta och titta på sparvarna. Det tycker både jag och katterna. :mrgreen:

image

Med lite träning kan man se alla fyra fågelmatarna på den här bilden.
Det är två i varje träd och alla ser olika ut.

[tags]middag, fågelmatare, fågelbord[/tags]

2 kommentarer på “Middag”

    1. Jag leder fortfarande middagsbjudningarna med ungefär 3894-1 men snart är han ikapp!

Kommentarer är stängda.