Allmänt, Foto

Nytt modem

image

Efter sju sorger, åtta bedrövelser och två supportsamtal till sonen 😉 har jag lyckats installera det nya modemet och fått igång Internet igen. Däremot fungerar inte telefonen, men det är en ren bisak. Jag kollar på den anslutningen imorgon – ikväll ska jag njuta av att vara online här hemma igen!

Fast innan jag surfar iväg åt alla olika håll, ska jag betala räkningarna. *suck* Tråkigt, men ack så nödvändigt.

UPDATE
Det var ju klart att min internetbank hade ballat ur precis den kvällen p g a tekniska problem. Sedan har någon nattdemon varit framme och pillat på modemet så jag var utan uppkoppling (och telefon, fortfarande) i morse. Shit! 🙁 Jag fick ta med räkningarna till jobbet, så jag kan försöka betala dem via jobbdatorn.

UPDATE 2
Jodå, räkningarna gick alldeles utmärkt att betala via jobbdatorn. Återstår bara att få igång modemet hemma för både internetet & telefonin. Jag har en sladd ”över” från modemförpackningen; den borde passa någonstans men jag vet bara inte var?!?

[tags]nytt modem, Internet, betala räkningar[/tags]