Allmänt, Dagens outfit, Foto

Förvirrad

Ungarna i grannskapet gör mig verkligen förvirrad. Det är inte förrän idag det är Halloween, men utklädda ungar har knackat på hos mig både fredag, lördag och söndag. Jag hade inte bunkrat godis, då jag trodde de skulle dyka upp först idag?!? Bäst jag bunkrar lite till ikväll också, då jag ändå ska iväg och handla efter jobbet… Det kan ju komma ett fjärde gäng.

Första gänget fick den ynka lilla godispåse jag köpt som lördagsgodis åt mig själv. Andra gänget fick chipspåsen jag tänkt varva godiset med. Tredje gänget fick äpplena jag tänkt göra paj av… (Söndag kväll är ju allt uppätet och kyl & skafferi rensade på godsaker. Men ungarna var nöjda ändå.)

Disken står däremot troget och väntar på mig. Trots den extra timmen igår blev inget vettigt gjort. Jag kom t o m ännu senare än vanligt i säng. Dock visste jag att jag måste stiga upp direkt och hoppa in i duschen i morse, så när väckaren ringde skuttade jag upp meddetsamma.

På väg ut för att ta första morgonblosset tyckte jag att klockan på väggen såg ”konstig” ut, för att vara halv 6…? Jodå, den var bara halv 5… *djup suck* Trots att själva klockan visar rätt tid i mobilen (som jag använder som väckare) så känner väckningsfunktionen av att tiden är ”fel” och ringer en timme fel. Så gjorde den i våras också, men då åt andra hållet: då försov jag mig till halv 7. Två dagar i rad.

För er som ivrigt väntat 😉 ska jag lägga upp en bild av dagens outfit. Tyvärr kom inte den glittriga broschen (som håller ihop koftan) med på bild, men ni får låtsas att den syns. Annars kanske den finns på någon tidigare bild, då jag använt samma brosch en längre tid. Viktigt vetande: jag har inte vit t-shirt under det blå linnet, jag ÄR verkligen så blek.

image

UPDATE
Jajamensan, det kom en unge som fick godis ikväll också! De verkade vara flera, tydligen tog de varsitt hus istället för att gå i grupp från dörr till dörr.

[tags]Halloween, godis eller bus, väckare, fel tid, dagens outfit[/tags]