Allmänt, Foto

Omställning

Idag har vi fått en extra timme att njuta av, eller rättare sagt har vi fått igen den timme som stals i våras. Jag har förhoppningsvis ställt om alla klockor nu, förutom den i bilen. Den blir alltid kvar till sist, och det kan ta flera dagar innan jag alls kommer ihåg att den visar fel tid.

Den fasta telefonen håller på att göra mig knäpp! Den fungerar fortfarande inte men då och då piper den till, eller ringer en halv (!?!) signal. Om jag slår igång den och lyssnar så hörs ett brusande ljud, liknande det man hörde i bakgrunden på den tiden modemen ringdes upp.

image

😆 Ha! Jag kom precis på det! Jag ska ringa ”Det okända” och tala om att jag har kontakt med andevärlden, och att det är (valfri avliden släkting) som söker kontakt. Alternativt att jag har kontakt med yttre rymden, men då vet jag inte vilket program jag ska ringa till… :mrgreen:

[tags]ställa tillbaka klockan, telefontrubbel[/tags]

2 kommentarer på “Omställning”

Kommentarer är stängda.