Allmänt, Foto

Fågelmat

Ibland får fåglarna för sig att plocka ur alla fimpar ur min fimpburk och strö ut dem över bron. De kanske tycker bron blir vackrare på det viset? Jag uppskattar inte deras konstnärliga förmåga utan plockar ilsket muttrande tillbaka fimparna igen. Det händer inte ofta, men någon gång då och då.

Till slut, efter många år av plockande, kom jag på att sätta på ett plastlock på burken. Även jag har mina ljusa stunder! 😉 Jag har flera plastlock som passar till kattmatburkar, så jag kunde offra ett. Jag öppnar ändå inte mer än en burk åt gången, som sedan hamnar i kylen tills den blir tömd.

image

Alltså, jag har verkligen försökt lägga in en bild i varje inlägg, då samtliga som svarat på min fråga gillade idén med bilder. 😆 Det är inte det lättaste, kan jag tala om. Ibland skriver jag ju något som inte direkt gör sig på bild, eller som jag inte har en bild av. Ibland fuskar jag och a) använder en gammal bild, eller b) lägger in en passande bild senare. Så vadå? Det är min blogg och jag gör som jag vill.

Att det oftast blir ganska tråkiga bilder får ni leva med. Mitt liv är varken glamouröst eller spännande, utan består mest av gråa vardagar, men så är det väl för de flesta av oss? Att jag dessutom inte lyckas fånga de spännande och/eller glamourösa tillfällena på bild, gör också sitt till, men jag tycker jag är rätt bra på att beskriva dem åt er ändå. 😉

[tags]fimpar, kattmatburk, plastlock, bilder, foton[/tags]