Allmänt, YouTube

Jobbelijobb

Idag jobbar vi bara ”halv dag”, d v s vi slutar kl 13:00. 🙂

Jag har egentligen inte tid att uppdatera något här nu, men gör det ändå. Vill bara göra er uppmärksamma på att ”proppen släppte” igår; helt plötsligt började kreativa jobbidéer sprudla runt i min skalle och jag ville knappt gå hem. Jag hade ju så mycket jag ville göra – direkt, på en gång, nu!!!

Den där saken har legat och grott rätt länge hos mig, och så kom jag plötsligt på lösningen. Den bara föll över mig när jag höll på med något helt annat – ofta är det ju så, eller hur? Om man släpper tanken på problemet, så kommer lösningen av sig själv.

En söt video att kolla på, baraföratt:

Annars har jag varit ute i väldigt god tid inför helgen, vad gäller ljusen som ska tändas. Redan igår satte jag ut ljus på gravarna, och ska åka förbi gravplatsen ikväll för att kolla att de fortfarande lyser. Det är så vackert med alla ljus som glimmar i mörkret, speciellt som gravplatsen ligger i en sluttning ner mot vägen – man ser alla ljus, även de längst bort.

[tags]halvdag, problemlösning, allhelgonahelg, Funny cats in water[/tags]