Allmänt, YouTube

Gäster på min blogg

Det är hur kul som helst att ta sig tid att kolla upp besöksstatistiken för bloggen någon gång emellanåt! 🙂

Inte för att jag har många besökare, snarare tvärtom, men för att se vilka de är och vad de gör. Ja, det står ju inte exakt vem det är men jag kan t ex lista ut vilka besökarna från Exeter, NH är och vem från Volvo Personvagnar som är in varje dag. 😉 Det känns som att de är nära besläktade med några från Kalix som är in flera gånger om dagen via Telia. ’Nuff said. :mrgreen:

Idag hittade jag något hysteriskt roligt: någon från Brooklyn, NY, har kört min blogg i Google Translate. Det, kära vänner, var en upplevelse att läsa! Jag har aldrig själv provat, men inser direkt att översättningsverktyg inte är det bästa sättet att lära sig ett annat språk. Att någon – här har jag faktiskt ingen aning om vem det skulle kunna vara – har hittat min blogg och försökt läsa den, fast den är skriven på ett annat språk… Så gulligt! 🙂 Och månntro varför?

Dagens väder är grått och regnigt. Perfekt för en dag framför TV:n, men jag måste faktiskt diska också. Därför slog jag av TV:n och flyttade mig till en annan skärm… Nå, snart är jag färdig här och kan dra vidare till köket, som saknat mina omsorger en längre tid. Där har, som sagt, samlats disk och köksbordet behöver städas av. Jag har haft böcker att läsa, så jag har bara tryckt ihop all reklam, kataloger, kartonger och annat onödigt i andra änden av bordet. Nu hittar jag inte duken längre, så det är dags att röja. (Ja, jag läser när jag äter. Vad är det med det?)

Dagens middag kommer att bli ugnsstekt lax med romsås och potatis, en favorit som sköter sig själv med minimalt arbete vid spisen. Till efterrätt blir det smuläppelpaj med vaniljsås, och den ska jag göra så fort jag har diskat. Den vinner på att göras i förväg, eftersom den är lika god kall som varm. Om man absolut vill ha den varm, kan man ljumma den i micron. Pajen, alltså – inte vaniljsåsen. Den ska vara kall och härligt, krämigt, tjock i konsistensen. Då är den som bäst.

Så här snabb är inte jag, men visst verkar det bli en god äppelpaj? (Jag har ett annat recept jag använder.)

[tags]besökare, statistik, översättning, disk, middag, Congos Äppelpaj[/tags]

4 kommentarer på “Gäster på min blogg”

Kommentarer är stängda.