Allmänt, Foto

Sömnmedel

Det måste ha varit sömnmedel i laxen jag bjöd på, för juniorerna skulle vila lite innan efterrätten – och på den vägen är det. 😉

Enda minuset med det är att de är lite tråkigt sällskap och att båda sofforna är upptagna. Ja, ja. Det klarar jag nog för en kväll. Jag har sett en del TV (det går att klämma ned sig sittande bredvid B:s fötter), diskat och plockat ihop efter maten, ätit efterrätt alldeles själv, och nu sitter jag vid datorn.

Vi hann inte upp till gravarna för att titta på ljusen ikväll, men vi får väl fara imorgon. Tack och lov har inga utklädda ungar varit ute ikväll, även om många tar fel och blandar ihop Allhelgona med Halloween.

image

På morsans (och så småningom farsans – han lever ju än) gravsten
är det inbyggd ljuslykta, 
med en liten lucka att öppna på baksidan.

Visst har jag tidigare berättat att vi har en hare i grannskapet? Idag såg jag den snedda över en gräsmatta – och den var alldeles vit! Så kan det gå när man tar fram vinterkläderna innan vintern kommit hit. 😉 Det är annorlunda väder i år, mot förra året. Då kom snö som låg kvar redan i början av oktober, men i år har det bara snöat en gång och den snön smälte bort direkt. Det är förstås ingen risk att vi blir utan, frågan är bara hur länge vi får vänta på den.

[tags]sömnmedel, lax, själv, allhelgona, vänta på vintern[/tags]

2 kommentarer på “Sömnmedel”

  1. Här kan jag tom fortfarande plocka smultron i trädgården. Och också hitta en och annan tomat. Utan växthus.

Kommentarer är stängda.