Allmänt, Dagens outfit, Foto

Dagens…

image

…shopping: hela veckans matsedel är grunden till dessa välfyllda kassar.

…jobb: riktigt roligt, men det är som att försöka nysta upp en ryamatta. Om jag tar lite i det där hörnet av mönstret måste jag knyta ihop det med ditten eller datten, som i sin tur förgrenar sig till dotten som har med detten att göra – och vad var det jag höll på med från början? Har man inte jobb så får man skaffa sig… 🙄 Arbetet växer när jag börjat peta i det.

…outfit: den slipper ni se på bild. Vit tröja med svart kofta, väldigt servitrisaktigt. Det är bara handduken över armen som fattas. (Hemma är det joggingbrallor och urtvättad t-shirt – med spillfläck av äppelpaj m vaniljsås, upptäckte jag nu – som gäller. Den får ni inte se.)

…lunch: matlåda hemma, med rester från gårdagen. ”Mammas köttfärssås med spagetti.” Önskemiddag när B är hemma.

…väder: inget regn, men mulet och stark blåst. Jag fick tända lampan för att kunna läsa i en tidning under lunchen! Snacka om mörk årstid. Det skulle verkligen inte göra något om det kom lite (lite!) snö, så det lyser upp ute, för nu är det bara mörkt-mörkare-mörkast och jag är så trött, så trött varje kväll.

…tupplur: fyra timmars djup sömn. Jag hade nog inte vaknat ens av telefonen (vilket faktiskt har hänt; varken den fasta eller mobilen lyckades väcka mig, en gång när farsan var dålig på natten och sköterskan ringde. Jag sov ändå bredvid telefonerna…).

…tråkigaste: disken jag samlat på mig. Värst är alla stora ugnsformar som jag antingen bränt eller torkat fast matrester i. Just nu är hela köket fyllt av formar-med-vatten-i som jag ska diska lite senare.

[tags]dagens, shopping, jobb, outfit, lunch, väder, tupplur, tråkigaste[/tags]