Allmänt, Dagens outfit, Foto

Hoppsan

image

Idag får ni en bild av dagens outfit. Det var även gårdagens, då det inte bara är matrester jag återanvänder. 😉 Observera den genombrutna spetsen uppe vid axlarna/kragen på tröjan, samt de gröna (!) stenarna i halsbandet.

Dagen har varit fylld av jobb, jobbelijobb-jobb-jobb, men det är bra. Det får dagarna att gå snabbare, även om paniken så smått börjar sätta klorna i mig: projektet växer och växer, ju djupare jag gräver mig in i det. Nå. *rycker på axlarna* Jag har ingen deadline, så jag får gneta på med det här (nästan) hur länge jag vill. Och jag vill! Det är roligt! Me like! 😆

Gårdagens rester kändes inte så jätteroliga när det var dags för lunch, så jag ringde och raggade upp en lunchdate: svägerskan E, som gärna följde med på en ”dagens”. Vi hade en trevlig stund vid matbordet, och jag slapp laga middag idag. Värmde de f d lunchresterna till middag istället.

[tags]dagens outfit, mycket att göra, lunchdate[/tags]

5 kommentarer på “Hoppsan”

    1. Hur många säsonger har VBÅ gått, egentligen? Jag följde det en vecka, och då var det ett tåg som stod vid stationen hela veckan. Där ligger t o m SJ i lä.

      1. 46 år. För ett år sedan var serien nedläggningshotad, men ligger nu på första eller andra plats över alla dagsåporna i USA. Du borde sluta jobba och titta på VBÅ istället. Titeln VBÅ syftar nog på vår tid framför tv:n.

          1. Jag siktar på Law & Order istället. Det finns både många säsonger och flera olika varianter av den serien, så jag har att göra all min lediga tid.

Kommentarer är stängda.