Allmänt, Dagens outfit, Foto

Onsdag

image

För att visa variationen på de koftor jag använder, får ni nu Den Grå Koftan i repris. Det var ett tag sedan jag visade upp den. 😉

Fördelarna med den är att den är lång, så den täcker min alldeles för korta t-shirt som är under, samt att den går att stänga hela vägen (med blixtlås) så jag inte råkar visa magen mellan knapparna.

Halsbandet är ett impulsköp från någon av mina shoppingrundor, eventuellt utomlands (nu snackar vi mitt närmaste utland, dit jag tar mig med bil :mrgreen: ). Jag köper jämt halsband, så dagens outfit kommer att bli en utställning av de olika halsband jag varierar kosten klädseln med. Jag har många fler halsband än koftor, om jag säger så…

UPDATE
I ett försök att jämna ut antalet koftor mot antalet halsband, halkade jag in på Ellos och lade in en beställning (inte bara koftor) (men inga halsband). Måste ju se till att utnyttja alla rabatter de ger mig!

[tags]dagens outfit, kofta, halsband[/tags]