Allmänt, Foto

Shoppingfynd

Så har jag varit och hämtat mina nya glasögon i L. De är förvånansvärt lätta, känns knappt att de är på – och jag kan äntligen läsa textremsor igen! 😉

Självklart hann jag shoppa lite också, medan jag väntade på att B skulle jobba färdigt, så vi kunde gå och äta sedan. Ett par reafynd och en till fullpris – men där använde jag en rabattkupong! (Att jag har beställningar på gång från min favoritpostorderfirma ”glömmer” jag så lätt när jag ser reaskyltar. *harkel* )

image

När vi ätit färdigt, och jag skulle köra hem, hade tjock dimma lagt sig längs kusten. Det var som att köra i mjölk, och dessutom blev det snabbt kallare och frös fast dimma på rutan – och vägen… E4:an var sandad, och som tur var mötte jag sandbilen efter E10:an. Det var glashalt när jag stannade och skulle kliva ur bilen på en parkering för att ta mig en rök. Nå, jag hade inte bråttom, så jag satte en ära i att ligga främst i alla bilköer. Någon ska ju vara där också! :mrgreen:

Som ni även ser på bilden så har jag nu börjat med Michael Connellys senast översatta till svenska: Nio drakar. Jag tragglat mig igenom den förra boken jag läste (glöm den, den var inte alls min stil) och har nu ny middagsläsning. När jag börjat med en ny bok, läser jag den till middag. Gärna även till lunch, beroende på om jag går hem och äter eller inte.

[tags]glasögon, Smarteyes, shopping, kläder, Waldorf, dimma, halka, Michael Connelly, Nio drakar[/tags]

2 kommentarer på “Shoppingfynd”

  1. Som hängiven Michael Connellyläsare måste jag dock påpeka att det inte är hans senaste, bara den senast översatta till svenska. 😉

Kommentarer är stängda.