Allmänt, Foto

Snö

image

Så här mycket (rättare sagt lite) snö har vi fått under natten till idag. Jag har inte ens sopat bort den från bron, så lite var det.

Småfåglarna äter som hästar! Jag hinner knappt fylla på fågelborden, så gapar de snabbt tomma igen. Fåglarna äter mer än katterna, vilket jag inte trodde var möjligt. Ja, OK, de (fåglarna) är ju många fler, men ändå.

Jag har varit och uppvaktat farsan en snabb sväng, mellan två tvättar. Tvätten är inte klar än, men jag kan boka tvätttugan hela veckan om jag vill. 😉 Vem som däremot inte är tvättad, är Speedy (min bil). Han lär inte bli tvättad ikväll heller, men kanske någon kväll under veckan. Jag får se. Han måste till GDS-hallen på macken för tvagning, eftersom jag burit in utemöblerna. Nu når jag inte trädgårdsslangen längre.

Har ni sett något avsnitt av ”Allt för Sverige”? Det är ett gäng svensk-amerikaner som får komma ”hem” till Sverige och söka sina rötter. De är så gulliga, hela gänget! (Och det är rätt kul att se dem försöka sig på svenskt campingliv och annat de får prova på.)

[tags]snö, fågelbord, fars dag, tvätt, Allt för Sverige[/tags]

2 kommentarer på “Snö”

  1. Snö usch!
    Själv har jag plockat två tomater idag. Utomhus. Det börjar bli lite kallare, men vintern får gärna dröja för min del.
    Allt för Sverige har jag inte sett. Däremot ser jag igenom Bron på svt play just nu.

    1. Vintern dröjer ordentligt här uppe i norr i år. Det är på både gott och ont: jag slipper skotta snö men hujeda mig vad mörkt det är ute på kvällarna! 🙁

Kommentarer är stängda.