Allmänt, Foto

Torsdag

Trots mina föresatser att låta bilen stå i garaget, för att undvika nedsmutsning efter tvätten. ”råkade” jag ta bilen till jobbet idag. Ja, det kunde ju hända att jag skulle på lunchdate på V – och då måste jag ha bil. Nu blir det inte V jag lunchar på, utan istället caféet tvärs över gatan. Så synd att jag tog bilen i onödan. *harkel*

image

 Jag vet inte varför, men det verkar som att jag råkar använda en orange kaffemugg varenda gång jag fotar mitt skrivbord (ena änden av det – det går i vinkel). Det är verkligen inte meningen, då vi har gott om kaffemuggar i andra färger (och t o m mönster) på jobbet.

Mina nya glasögon blev en succé! Ingen ser att jag har bytt, då bågarna är i ungefär samma färg som de jag hade tidigare. Att formen och storleken är annorlunda är det ingen som märker. Jag förstod ju att jag skulle tagit bågar i svart eller grönt (som också fanns att välja på) istället. Nu blev de rödaktiga, vilket jag föredrar, men som folk inte märker. Nå, jag ser bättre med glasögonen, och det är huvudsaken.

Jag hämtade mina Ellospaket igår, efter att ha talat med kundtjänst. De påminde mig om att jag använt rabattkuponger på beställningarna, så jag fått kläderna billigare än rean… Ojdå, jag kollade bara på de enstaka plaggen, inte på slutsumman av min order. *skammens rosor färgar mina kinder*

Vilken dag som helst kommer jag att öppna paketen och prova kläderna, då jag inte orkade igår efter biltvätten, som blötte upp allt jag hade på mig. En varm dusch och ett ombyte senare parkerade jag mig på soffan – och där blev jag kvar.

[tags]bilen, lunchdate, kaffemugg, glasögon, Ellos, beställningar, postorder[/tags]

2 kommentarer på “Torsdag”

  1. Logik. Du tänker Göteborg. Osökt tänker du på mig. Vilket leder till att du undermedvetet väljer orange. Jag har stark inverkan och påverkan. Märkligt nog har jag själv ingen mugg som är orange.

    1. Jag tänker alltid på dig! 🙂 (Visst låter det lite creepy?)

      Ingen orange mugg? Men du har väl en svart t-shirt med orange tryck? Lite svårt att dricka kaffe ur den, men dricka kaffe i den borde gå bra.

Kommentarer är stängda.