Allmänt, Foto, Katter

Japp

image

Nu har vi äntligen fått lite snö! Visserligen blöt, kramig snö av modellen som mest troligt försvinner innan dagen är slut, men ändå. Den lyser upp tillvaron – verkligen!

Snön har en dämpande inverkan. Inte bara på ljuden från trafiken, utan även på katterna. Madamen, som likt en tonåring (ja, vadå, hon är ju 13 år) gillar sovmorgnar, ville inte stiga upp i morse. Jag försökte ändå väcka henne, men hon bara blängde lite och somnade om.

Varför väcka en katt? Jo, hon vill helst gå ut och göra sina behov, istället för att besöka kattlådan. OK, hon använder lådan om hon måste, men gillar utedasset bäst. Nu hann hon inte vakna och gå ut innan jag åkte till jobbet, så jag kanske skyndar mig hem under lunchen för att släppa ut henne. (Bortskämda katter? Mina? Var får ni det ifrån?)

Igår provade jag kläderna jag tidigare beställt och hämtat ut. Tjaaa… Vad ska man säga…? TYVÄRR var den überläckra skinnjackan för trång i ärmarna, så jag gråter nu blod inombords och funderar på plastikkirurgi. Ungefär. 😉

Ett par andra plagg ska jag byta upp mig i storlek på, då de också var lite trånga i ärmarna, men skinnjackan tog jag i största storleken (just för att jag misstänkte den skulle vara trång i ärmarna) och hjälper alltså inte att byta, bara returnera.

Jag ska prova kläderna ikväll igen, för att vara riktigt säker på vad som behöver bytas/ ändras/ returneras innan jag gör något drastiskt. *dagens i-landsproblem*

[tags]snö, sovmorgon, kattlåda, skinnjacka, trånga ärmar, i-landsproblem[/tags]