Allmänt, Foto

Smaskens

image

Jag har köpt fågelgodis!

Alltså godis till fåglarna, inte goda fåglar. Återstår bara att försöka få upp den där buren/ korgen/ mackapären någonstans, då jag kapat de flesta grenar i lämplig höjd det året jag stammade upp björkarna. Jag får kolla imorgon, när det är ljust ute.

[tags]fågelmat[/tags]

4 kommentarer på “Smaskens”

  1. Jag har också varit och köpt fågelgodis idag. Dock inte så avancerat som ditt. Jag har köpt frön och talgbollar. Det börjar bli så dags att mata fåglarna. Började tidigare förra året, men då kom också vintern tidigare. Här är det fortfarande höst och såvitt mig anbelangar så får det gärna fortsätta.

    1. Jag har matat fåglarna några veckor, även om inte snön kommit förrän nu. Det är rätt kul att sitta och titta på de små rackarna emellanåt. 🙂

        1. Fåglerna hos mig får klara sig själva under sommaren, men jag tyckte det skulle vara roligt att mata dem under vintern. Det är många många år sedan jag senast hade ett fågelbord uppe. Inte sedan jag skaffade katt, faktiskt. Hur nu det kan komma sig. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.