Allmänt, Foto

Utomhus

Ni ska få lite bilder idag. Jag har fotat fågelborden och bron-balkongen-altanen så ni får se.

På en björk hänger två fågelmatare, en rund plastcylinder och ett trähus med plexiglassidor. Båda numera fyllda med enbart solrosfrön, då påsen med blandade fröer tagit slut.

I björken bredvid hänger fr o m idag tre fågelmatare: en stålcylinder med talgbollar, en platt bur med frökakor och ännu en plastcylinder med solrosfrön. Den platta buren satte jag upp idag, och den är redan en succé! Det sitter alltid en fågel och pickar på den. (Utom när jag skrämde bort dem för att jag gick närmare med kameran.)

Bron och balkongen i vintersol. Balkongräcket sitter mycket högre än broräcket, för att jag inte sopar bort snön från balkongen lika ofta som från bron – och jag är höjdrädd. Räcket kan inte sitta för högt där uppe, om vi säger så… *kallsvettas*

Altanen på baksidan har matchande räcke, som sattes dit redan förra sommaren. Ni ser säkert också på bilderna att vi fått lite snö, men inte mer än att det nätt och jämt täcker marken. Jag tycker det räcker för den här säsongen, men tyvärr lär det komma mer – mycket mer.

[tags]fågelbord, mata småfåglar, broräcke, balkong, altan, snö[/tags]

8 kommentarer på “Utomhus”

    1. Jag bokade snickare redan under våren. Jag har bara suttit på min ljugarbänk och sett andra arbeta. 😉

  1. Ser fint ut. Vi måste också höja vårt balkongräcke, blir livrädd varje gång någon annan går ut på vår balkong.

    1. Först sattes räcket så lågt att jag reklamerade det – jag tordes inte gå ut på balkongen. Nu är det rejält högt och jag törs ut igen. Om jag inte tittar ner. Måste ju sopa bort snön (när det kommer mer) och ibland sopa snö från parabolen.

Kommentarer är stängda.