Allmänt, Foto

Blåsigt

image

Blåsten lade omkull mina soptunnor idag. Jag har varit och flyttat om dem, så de inte ligger ute på vägen, men jag tänker inte resa dem upp så länge det blåser så här. När tunnorna är tomma (eller bara har någon enstaka påse i sig) blåser de bara omkull igen. Det är inte soptömning under helgen, så det är ingen brådska att få dem på rätt köl.

Inatt fick vi någon centimeter blötsnö, men den smälte/regnade bort innan lunch. Nu är det uppehåll, men – som jag nämnde nyss – blåsigt. Få se hur vädret är imorgon, då det är skyltsöndag. Det hade inte gjort någon om det lilla snötäcket fått ligga kvar, det ger mer justämning.

Jag har inte börjat plocka fram julen än. I vanlig ordning kommer jag att göra det senare under kvällen, så jag möts av adventsljusen när jag stiger upp imorgon.

[tags]blåsigt[/tags]