Allmänt, Dagens outfit, Foto

Måndag

Helgen har varit lugn och fridfull, efter att vinden gav upp. Vi har ju ändå inte haft stormigt – andra änden av landet har haft betydligt sämre väder – så jag kunde resa upp soptunnorna utan risk för omkullblåsning på söndag. 😉

Dessutom hade mina fågelmatare tömts på frö. Om det var fåglarna eller blåsten (eller en kombination av båda) låter jag vara osagt, men jag har nu plockat upp behållarna från marken (ett par stycken hade lossnat från upphänget) och fyllt dem igen.

 
image

Dagens outfit är inte så spännande. En kofta som blivit katastrofalt liten sedan jag använde den senast; nu går det inte alls att knäppa mer än EN knapp utan att jag ser ut som en kassler på väg att bryta sig loss ur nätet… Under den ett linne, och eftersom det linnet är rätt urringat har jag sjal idag igen. Jag blir så kall om urringningen annars. 😉

(Värt att notera är att sjalen, koftan och linnet har precis samma färger – ändå är de köpta med stort mellanrum på helt olika affärer. Magic!)

Mina räkningar är betalda för den här gången, bara några automatiska avdrag från kontot är kvar att räkna med. Sedan kan jag sätta mig ner och fundera på vad jag ska ge i julklapp åt juniorerna i år. Vad köper man åt dem som inte vet vad de önskar sig? 🙄

[tags]blåst, fågelmat, dagens outfit, räkningar, julklappar[/tags]