Allmänt, Foto

Skrapa rutor

image

Nu syns det inte så bra på bilden, men det hjälper inte att skrapa utsidan av rutan när mycket av det vita sitter på insidan… *suck*

Så går det när jag tar bilen till jobbet redan på morgonen, för att jag ska åka till affären direkt efter jobbet. Nå, nu har jag handlat det som behövs för veckans middagar. Det kan behöva fyllas på med kattmat och cigg under veckan, men då kan jag gå till affären. Idag har jag köpt en säck solrosfrön och en stor påse potatis, och det orkar jag inte bära hem utan bil.

Jag passade även på att bjuda A på middag, då jag inte sett honom på flera dagar. Dessutom är inte Korv Stroganoff lika roligt att äta ensam – jag lagar det så sällan numera, även om det ofta stod på bordet medan juniorerna bodde kvar. Nu blev den här omgången inte någon av de mest minnesvärda rätterna, men det duger bra till vardagsmiddag. Det blev t o m över en portionsburk till middag åt mig imorgon. Precis som beräknat. :mrgreen:

[tags]skrapa bilrutor, veckohandling, Korv Stroganoff, vardagsmiddag[/tags]