Allmänt, Foto, Katter

Blötsnö

image

Titta! Vi har fått snö inatt! 🙂 Den håller visserligen på att regna bort, men den lyser upp så länge den ligger kvar.

Madamen har varit ut i morse och känt på snön. Det är hennes förvirrade fotspår ni kan se på bilden. Hon väckte mig förresten ganska exakt kl 05:00 genom att kräkas två stora pladuskor från fönsterbrädan ner till golvet… Det är sådana tillfällen som förgyller livet som djurägare. Eller kanske inte.

Froppisen har roat sig med att sitta på fönsterbrädan i köket och smacka åt småfåglarna som nu är bedrägligt nära. Hon har inga planer på att gå ut, utan vilar sig långa stunder på värmeslingorna i badrumsgolvet. Det gäller att se till att inte bli kall om magen.

Själv gör jag inte så många knop idag. Jag har hållit TV-soffan varm, och har inga planer på att göra så mycket annat. Funderar på julklappar åt juniorerna, men det slutar bara med att jag kommer på sådant jag själv vill ha (och som de absolut inte vill ha). Det slutar väl med presentkort/pengar åt dem – som vanligt. Mina stackars barn får aldrig paket, vare sig på födelsedagar eller av tomten, bara kuvert. 😉

[tags]snö, kattkräk, värmeslingor[/tags]