Allmänt, YouTube

Olyckor

Så åkte Räddningstjänsten iväg igen – jag hörde sirenerna när jag var ute och rökte. 🙁

I trakterna häromkring är det otroligt halt, speciellt efter en viss olycksdrabbad vägsträcka där det varit flera olyckor – ibland med dödlig utgång – den senaste veckan. Förutom att vägen är glashal, så är den dessutom spårig på både längden och tvären, enligt de som färdats efter den. Maxfart typ 60 km/h är vad som gäller.*

Eftersom hela landet verkar få vinterväglag (med eller utan snö) under veckan, vill jag säga åt er alla: ta det lugnt i trafiken! Det är bättre att komma fram sent än att inte komma fram alls!

UPDATE
Jag har fått veta att det är en brand i ett uthus den här gången. Ingen bilolycka idag – än så länge…

[tags]räddningstjänst, brandkår, ambulans, olyckor, Trazan & Banarne, Olyckans sång[/tags]

*) Det kan förstås vara en brand eller ett falsklarm, men med tanke på de senaste dagarnas trafikläge misstänker jag ännu en krock/avåkning.