Allmänt, Foto

Dagens uppgift

image

Miss Piggy och jag har haft en liten pratstund idag. Vi enades om att jag skulle försöka 1) hitta och 2) installera nya drivrutiner till hennes nätverkskort, för att kanske möjligen eventuellt få igång Internet på henne igen. Annars ligger hon risigt till… Hon lovade att hjälpa till så gott hon kunde, så jag tror det kommer att gå bra. 😉

Annars händer inte så mycket. Jag måste snart försöka få på mig skorna så jag tar mig till affären, då maten (vissa varor, i alla fall) börjat sina.

Det är lite lustigt. Jag kan plocka upp katternas matskål från golvet utan problem, men får inte på mig skorna? Det beror väl i första hand på att mina fötter trots allt sitter fast i benen och inte kan ställas en halvmeter framför mig, så jag lättare kan nå dem. :mrgreen:

UPDATE
Tyvärr hade Miss Piggy redan de nyaste drivrutinerna, enligt installationen jag försökte göra. Jaha. Trevligt. Vad gör jag då? Får fundera på saken ännu ett tag.

[tags]uppdatera drivrutiner, få på sig skor[/tags]