Allmänt

Sådär

Det går ”sådär” på jobbet idag. Jag har gjort undan de absolut viktigaste sysslorna (prio-1-högen) men har ändå mycket kvar. Ryggen säger ifrån när den inte gillar vissa stolar, men jag har provat höja bordet till ståhöjd en stund – och det funkade bra! Det beror lite på vad jag håller på med, om det passar bättre att jag står eller om jag hellre sitter.

Förutom ryggen är läget under kontroll. Jag har redan börjat umgås med lunchplaner (köpa julklappar och sedan luncha hemma, för att kunna släppa in madamen) och funderar på shoppinglista inför morgondagens handelsrunda (ska köpa all julmaten då). Skulle behöva tvätta under veckan, men det får vi se om/hur det blir med den saken. Tvätten far ju ingenstans om jag låter den vara till senare.

[tags]ryggen, julklappar, shoppingrunda[/tags]