Allmänt

Underbart

Efter en tid på Facebook, inser jag att jag skulle gjort som jag tidigare gjorde – låtit bli att gå med. 🙄

Jag missar inget av värde; det får jag veta ändå, ifall det är något jag behöver veta. Massor av ointressant information väller över mig varje gång jag går in, men ändå kan jag inte låta bli att vara lite nyfiken och kollar vad som hänt/vad folk sagt varje dag. Nu kan jag inte låta bli…! 😉

Det mesta är ooootroligt ointressant. Jaha, den har varit ut med hunden. Så trevligt. Och den har bytt gardiner. Ännu trevligare. Så här i jultider städas och bakas det utan måtta, tydligen, men inte mer än att man hinner skriva på Fejjan om det. *gäsp*

Jag föredrar faktiskt bloggar, då de ger mycket mer. Dem läser jag i min feedreader, där jag samlat dem enligt egna kategorier. De flesta hamnar under just ”Bloggar”, andra hamnar under t ex ”Mat” eller ”Böcker”, o s v, beroende på varför jag börjat följa dem. En del bloggare lägger av efter ett tag, andra har långt mellan inläggen, somliga skriver flera inlägg om dagen.

En salig blandning, men jag älskar dem allihop! Utan dem skulle min vardag vara betydligt tråkigare!

[tags]Facebook, skvaller, bloggar[/tags]

9 kommentarer på “Underbart”

  1. Utan FB skulle du missat 😯 att jag rakade huvudet i går ❗ Känner du dig inte skakad över att du kunde missat 😯 det ❓

    1. På FB följer jag mest personer jag ändå träffar IRL, så jag skulle kunna klara mig utan. Samtidigt är jag nyfiken och kan inte låta bli att gå in och kolla… 😉

  2. Själv tillhör jag det uråldriga gänget som börjat kalla sig VVF, Våga Vägra Facebook, Jag märker att jag har så lätt att fastna i att vara på nätet. Hoppade för några veckor sedan av ett forum jag varit med i länge och lagt mycket tid på. Mu efteråt har jag plötsligt mycket mera tid och saknar inte forumet ett dugg.

    1. Det går mycket mer tid framför datorn än man egentligen tänker på. Bara att gå in och kolla vädret mynnar snabbt ut i en massa ”ska-bara” och vips har en timma gått.

Kommentarer är stängda.