Allmänt, Foto

Julefrid

image

Julhelgen har varit fridfull. Medan jag diskade allt efter Stora Julbordet på juldagen, spelade ungarna sällskapsspel – utan att slåss en enda gång!?! De svor inte ens, ingen knuffade till spelplanen (eller bordet) och ingen blev dragen i håret. *förundrad* Det måste vara julstämningen, eller hur? Det kan inte bero på att spelarna var från 25 år och uppåt, inte alls…*

image

Till min stora lycka (jag måste verkligen ha varit snäll i år) fick jag min efterlängtade kaffekapselmaskin!!! *jublar*

Tyvärr var den trasig – vi kunde inte ens provköra den – så den ska bytas så snart det blir vardag igen. Det är ingen fara med det, jag får ju en ny, men det kändes lite snopet. Åtminstone för de som kom med den. Nå, det är inget att hänga läpp för. Vi har druckit mitt vanliga snabbkaffe under helgen.

Jag däckade tidigt igår, då jag hade en fruktansvärd huvudvärk. Inte migrän, utan ”bara” huvudvärk, som accelererade under dagens lopp och slog omkull mig relativt tidigt på kvällen. Eftersom juniorerna var ute på nya äventyr, slog jag av TV:n och gick upp och lade mig i Absolut Tystnad.

Julmaten räckte och blev över. Jag får äta julrester under hela veckan, men det är OK. Så brukar jag ju göra. Då äter jag en rätt om dagen istället för – som man gör under julen – alla på en gång.

[tags]sällskapsspel, kaffemaskin, kaffekapslar, huvudvärk, julmat[/tags]

*) Jag valde att diska istället för att vara med och spela. Detta för att den goda stämningen skulle bevaras, eftersom jag är en väldigt dålig förlorare (trots att jag är över 25).