Allmänt, Foto

Nystart

image

Det var länge sedan jag hade med mig ljudboken till jobbet. Idag var det dags igen! Jag lekte ”asocial enstöring” i lunchrummet, där jag satt ensam vid ett litet bord längst bort i en vrå, med hörsnäckorna i öronen.

De andra är vana vid att jag sitter i min egen lilla värld med boken i öronen, så de blev lite oroliga när brandlarmet gick och jag inte reagerade. Ingen av de andra reagerade, så varför skulle jag? Det händer att larmet slås på ibland – om det är av misstag, eller om det är någon som testar larmet, vet jag inte – men det slås av igen lika snabbt.

Jag var till L igår kväll, tog en rök, och åkte hem igen. Inte för att jag gillar att sitta bakom ratten i 20 mil i mörker och halka, utan för att skjutsa ner B. J åkte dit dagen före, och skulle fixa ny kaffemaskin, som jag skulle hämta när jag levererade B. Tyvärr var modellen slut i den affären där den var köpt, så han fick pengarna tillbaka och så ska de försöka få tag i den i någon annan affär.

Jag väntar med spänning (och kaffekapslar)! :mrgreen:

[tags]ljudbok, brandlarm, kaffekapselmaskin[/tags]