Allmänt, Foto

Kapselbryggare

image

Nu är den på plats! 🙂

Jösses, vad jag kommer att vara koffeinspeedad innan helgen är över, tror ni inte det? Efter att jag har smakat igenom de varianter jag har hemma, och vant mig så jag får rätt styrka, kommer jag nog inte att behöva kaffe under resten av veckan. Ungefär. :mrgreen:

Övrigt som har hänt idag: A och jag har varit hem till Byn, för att gratulera bror L på hans (ojämna) födelsedag. Vi har fikat, ätit och fikat ännu mera, innan vi rullade in i stuvade in oss i bilen och åkte hem igen.

Dagens väder är snö, mera snö och ännu mera snö. Bästisgrannen har kört snöslungan på min gård innan jag åkte iväg på förmiddagen, men imorgon ska jag försöka hinna ut själv och ta bort det värsta. Det är ju lätt snö, den som kommer nu, men stora mängder. Jag har en ny bok att lyssna på medan jag skottar.

Dessutom måste jag sätta igång med tvätten senast imorgon, Egentligen gör det inget om jag börjar redan ikväll, men jag har en förmåga att skjuta upp vissa saker… (Att börja med den smutsiga tvätten innebär att ta upp ren och torr tvätt – som behöver vikas – från källaren.) (Men å andra sidan kanske det går bra om jag får i mig tillräckligt mycket kaffe. Vi får se hur det går!)

[tags]kapselbryggare, kaffe, skotta snö, tvätt[/tags]