Allmänt, Foto

Tvättstuga

image

Straffet för att jag var lat igår: jag får bo här nere i tvättstugan idag… 😉 OK, jag var kanske inte så lat ändå – med tanke på allt kaffe jag tryckte i mig – men jag kom inte igång med tvätten, vilket jag hade tänkt. Ja, ja – då får jag ta hand om den idag istället. Den går ingenstans utan mig, tyvärr.

Den tomma tvättkorgen till höger i bild är numera fylld med torra, rena kläder som hängt på tork i torkrummet (dörren som står på glänt till höger i bild). Nu återstår ”bara” att tömma den och få undan tvätten i skåp och lådor. Som tur är, råkar min son vara på besök och ser skidor på TV:n, så jag fastnar åtminstone inte där. Får väl ta min ljudbok och gå upp och vika tvätt istället.

På tal om tvätt, eller rättare sagt kläder: har jag berättat att jag infört köpstopp? Åtminstone vad gäller kläder, då skorna* kommer att behöva bytas ut framåt våren. Alltså, jag har shoppat som en galning under hösten och hittar kläder i tvätten som jag inte ens minns att jag köpt!?! Nu blir det Stark Åtstramning vad gäller klädinköp för ett bra tag framöver. Om jag inte ramlar över något fynd jag inte kan motstå, förstås.

[tags]tvättstugan, vika tvätt, köpstopp[/tags]

*) Jag går alltid i joggingskor, så jag nöter ut det par jag använder då och då. Enda perioden utan joggingskor är under den varmaste perioden på sommaren, då jag går i tofflor/sandaler – typ Birkenstock – istället. Inte så sexigt (varken joggisarna eller tofflorna :mrgreen: ) men väldigt bekvämt!