Allmänt, Foto

Få se

Månntro hur det går idag, med lyssnandet av min ljudbok under lunchen? 😉

Jag har packat ned den i väskan, tillsammans med lunchburken (som idag innehåller rester av kyckling från helgen). Problemet är att de skiljs åt när jag kommer fram till jobbet: maten hamnar i kylen, MP3-spelaren i min garderob. Återstår att försöka komma ihåg att ta med spelaren när jag går till maten.

Just idag har jag förresten plockat fram en speciell lunchburksväska, då jag inte vill frakta mat i handväskan. Ja, locket kan ju gå upp, eller att något annat händer som gör att jag förstör både maten och väskans övriga innehåll.

image

Inte världens tjusigaste, men den fyller sin funktion: först har jag burit hem glasögon – med tillbehör – i den, nu återanvänder jag den som matpåse. Om jag ids, och inspirationen flödar, kanske jag dekorerar den någon gång. Den som lever får se.

På tal om lunchburkar så köpte jag ett gäng igår, när jag ändå handlade veckans mat. Och på tal om veckans mat… När jag kommit hem läste jag kvittot och kände mig så nöjd med att ha fått ihop veckans alla måltider, både luncher och middagar, för inte fullt 800 kronor.

Så öppnade jag reklambladet för den affär jag just varit på, och de hade minsann förslag på hela veckans matsedel för fyra personer, för ”under 400 kronor”… 🙄

[tags]lunch, lunchburk, väska[/tags]

2 kommentarer på “Få se”

  1. Ta inte fel och lägg lunchen i garderoben bara 😉
    Och bry dig inte om det där med matförslagen – det brukar vara svältvarianter.

    1. Haha, jag vet! Men recepten såg inte allt för oaptitliga ut när jag kollade in dem. Det kommer ju fler veckor… 😉

Kommentarer är stängda.