Allmänt, Foto

Löningsfredag

image

Japp, jag har pengar både i plånboken och på VISA-kortet! Inte så mycket, men ändå! 🙂

Planerna för helgen är att resa till L imorgon. Tyvärr är jag uppbokad med annat idag, så jag inte kunde ta ledigt efter lunch – annars hade jag gjort det. Egentligen vet jag inte om jag behöver köpa något (läs: nej) men alltid något brukar jag hitta. Om inte annat kanske jag hittar något halsband, eller nya handskar, eller något. Jag kommer sällan tomhänt hem från L.  

Jag var förbi till farsan igår. Det visade sig att han nästan var helt och hållet utan snus, så jag har gjort en akututryckning i morse, innan jobbet, för att fylla på snusförrådet. Alla tittade förvånat på mig när jag kom skuttande genom korridoren så tidigt på dagen (-Vad har nu hänt?)  men lugnade sig när jag förklarade varför jag var där. Det där med gamla gubbar med stort snusbehov känner de igen. 😉

De senaste två-tre dagarna har jag haft ont i benen, från knäna och neråt. Kanske jag börjar känna av väderomslag? Idag snöar det INTE (rättare sagt: inte än…) men blåser kallt som attan. Trots att det bara är ca -8 grader känns det betydligt kallare.

Jag. Vill. Ha. Choklad. NUUU!!! 😡 *grinig*

[tags]fredag, lön, shopping, snus, choklad[/tags]

4 kommentarer på “Löningsfredag”

  1. Visst är det härligt med löning! Tycker bara att de borde kunna uppfinna några pengar som varar lite längre. Jag sätter in dem på kontot och rätt vad det är så är nästan alla borta?? Hur går det egentligen till?

    1. Det är nog ett hål någonstans? Mitt konto är som ett svart hål: allt sugs in och försvinner spårlöst.

      1. Det är förmodligen som med bilreparationer. Jag hade en gång en bilmekaniker som påstod att bilar var den bästa sparbössa som fanns. Man stoppar pengar i dem och de kommer aldrig ut igen.

Kommentarer är stängda.