Allmänt, Foto

Myggfritt

image

Det gäller att klä sig rätt när det blir så här kallt.

Helst ville jag inte gå utomhus över huvud taget, men tyvärr var jag tvungen att gå till jobbet idag igen. Efter jobbet ska jag dessutom gå och handla, så jag klarar helgen utan att behöva gå ut över huvud taget. Lika bra att göra undan det medan jag är ordentligt klädd. Hemma åker mysbyxorna på, sedan blir det filt och soffa för hela slanten.

Det är läge för en riktig soffsoftarhelg! 😉

[tags]myggfritt[/tags]

2 kommentarer på “Myggfritt”

  1. Vadå? På söndag blir det ju bara -27 i Jokkmokk.

    Vi ska testa skidkläder och utrustning i ”hemmabacken” ikväll. Men som tur är så premiäråkte jag redan förra lördagen- så jag kan läsa klart min bok i värmestugan istället. Men en frisk promenad i -11 grader får det väl bli!

    1. Men söndag är ju marknaden över! 🙄

      I Jokkmokk är marknaden bara t o m lördag, inte som här: att den är t o m söndag.

Kommentarer är stängda.