Allmänt, Foto

Shoppat

image

Jag köpte godis (åt mig själv, för egna pengar) när jag ändå var och shoppade förnödenheter till jobbet; skorpor, kaffemjölk, tepåsar, etc. Nu ska vi väl klara den här veckan, även om vi blir insnöade! 😉

Idag snöar det inte, så snösvängen är i full gång överallt. Det var ett riktigt äventyr att försöka ta sig till och från affären med bil: stora snödrivor och -vallar överallt, för att inte tala om alla traktorer och lastbilar och andra bilister… Hemma på gården skottade Bästisgrannen åt mig igår, medan det var uppehåll, men under kvällen/natten har det snöat någon decimeter igen.

Jag fick veta att det var tur jag inte åkte till bror L igår, då han drabbats av magsjukan…! Den vill jag inte ha, så nu får han klara sig utan mig ett par dagar till. Det går ingen nöd på honom ändå, vad sällskap beträffar.

Jag har tappat all inspiration vad gäller matlagning, så den här veckan blir det mycket rester. Ibland kommer jag på massor med rätter att laga, ibland kommer jag inte på något alls. Egentligen skulle jag behöva sätta mig med en kokbok och bara slå upp recept helt slumpmässigt – det kan ge nya (oväntade) favoriter! 🙂

[tags]godis, snöskottning, magsjuka, matlagning[/tags]