Allmänt, Foto

Inget nytt…

…under solen. Den här helgen har varit nästan lika lat som vanligt, med den skillnaden att jag tog helg redan efter lunch i fredags. Kände för att ralla runt längs vägarna lite grann, så jag stack till K för att äta semlor hos syrran. (Tyvärr hann jag stoppa i mig dem innan jag kom ihåg att de skulle fotas, men ni vet ju alla hur semlor ser ut. Runda bullar med vispgrädde och pudrat lock. Jag fick två!)

Annars har jag tillbringat mycket kvalitetstid med kattrackorna och TV:n. Kört undan sorterade sopor, haft besök av A, gräddat våfflor då jag hade mjölk som höll på att bli för gammal. Diskat en jättedisk (hela veckans) samt en mindre disk (dagens) medan jag hört färdigt Gengångare. Däremot är tvätten fortfarande ovikt (vad hade ni väntat er?) och jag har en massa torr tvätt i källaren som jag inte hämtat upp än.

UPDATE
Dra på trissor! Tror ni inte jag äntligen fixat igång surfandet på Miss Piggy också, i samma slöa helg-anda. Det tog mig bara *harkel* några månader att lyfta luren till kundtjänst och få hjälp därifrån. Till mitt försvar ska sägas att jag gjort en del förebyggande arbete, t ex tagit med Miss Piggy till jobbet och kollat att det gick att koppla upp henne mot det nätverket. Nu, efter diverse omstarter, är både Piggy, stationära datorn och mobilen uppkopplade mot det trådlösa nätverket här hemma.

[tags]slö helg, semlor, diverse[/tags]

 

2 kommentarer på “Inget nytt…”

    1. Jajamensan, nu får jag späka mig hela veckan! Dricka utspätt vatten med tilltäppt sugrör, ungefär. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.