Allmänt, Foto

Måndag

Så har helgen sprungit iväg och gömt sig. Vardagen är tillbaka. Efter att ha rotat igenom min inbox på jobbet, och åtgärdat de allra akutaste ärendena jag hittade där, hämtade jag mig kaffe. Det tyckte jag att jag behövde. 😉

Matsedel för veckan har jag redan snott ihop, även om jag inte hittade något jag ville äta i veckans reklamblad. (Jag brukar utgå från reklambladet, för att få idéer och inspiration.) Det kommer nog att bli ändringar i menyn – som det brukar – för jag har planer på att rensa ur skafferiet… Vem vet vad jag hittar där?

Det brukar alltid finnas någon ingrediens jag kan använda till något helt annat än det var tänkt när jag köpte den (läs: soppa) (jag stoppar allt möjligt i soppa). Därför är soppa redan inplanerad i matsedeln. 😉 Det visar sig senare om det blir korvsoppa eller soppa utan korv, men det är en risk jag får ta.

Tro det eller ej, men jag var riktigt förutseende igår! Jag insåg att det vackra, klara vädret vi hade skulle ge oss en kall natt – och det stämde. Det var -25 i morse, så jag var glad att jag varit så förutseende att jag passat på att duscha och tvätta håret igår kväll. (Att det dessutom gav mig ett par extra snoozningar, var ett extra plus.) (Måååndag morgon… Ja, ni vet.)

[tags]vardag, matsedel, meny, soppa, kalla nätter, snooza[/tags]