Allmänt, Foto

Busväder

image

Idag är det ”varm” snöstorm: det blåser fast snön upptill på fönsterrutorna?!?* Under natten hade det blåst in en stor snödriva på min bro, så jag höll inte på att ta mig ut i morse. För att inte tala om hur det såg ut där trappstegen skulle vara… Snacka om att känna sig insnöad (mer än vanligt, alltså).

Jag lyckades i alla fall få bort den värsta snön, så jag inte fällde mig nerför trappen när jag skulle åka till jobbet. Jomen, det är väl klart att jag tar bilen i det här föret. Oplogade gator hela vägen, med folk som pulsade fram mitt på gatan (!) i de få uppkörda spår som fanns. En sann utmaning. Både för dem och för mig.

Dagens goda nyhet: bror L åker ner till U idag för operation imorgon! Nu håller vi tummarna, allihop, för att det ska gå lika bra som förra gången. Eventuellt åker jag ner till helgen, inget är bestämt än. A har hämtat hunden, så han ska få vara husse på heltid ett tag framöver.

[tags]snöstorm, oplogade gator, operation[/tags]

*) Kontorsgardinerna ser jättekonstiga ut! De är alltså randiga på längden, inte på tvären. Jag vet inte vad som hände när jag tog bilden. 😯