Allmänt, Foto

Mobil blogg

Jag har glömt att säga att jag uppdaterat en funktion i bloggen, nämligen hur den ser ut när man läser den via mobilen istället för på datorns skärm. Eftersom jag kollar min statistik då och då har jag sett att även mobiler (både iPhone och Android) besöker min sida.

Nu har jag skaffat ett plugin som gör bloggen mer mobilvänlig! Ni som läser bloggen mobilt via min URL ska alltså inte bli förvånade över att det ser helt annorlunda ut än det brukar – innehållet är likadant och ni slipper scrolla i sidled.*

Angående mobiler och mobilitet: sedan tidigare kan jag själv blogga helt mobilt, inte bara ladda upp bilder, men jag föredrar att sköta själva skrivandet med datorn. Den har bättre tangentbord, men det går att göra hela inlägg med mobilen om jag känner för det.

Som bloggare tänker jag på ett annat sätt än tidigare. Så fort jag ser, hör eller gör något, tänker jag på hur jag ska skriva in det i min blogg – gärna med bild till, om jag hinner ta någon. Sedan gäller det att komma ihåg vad jag tänkt skriva också… Jag kan få viss hjälp av bilderna, men ofta rinner det ut i sanden.**

[tags]mobil, bloggare[/tags]

*) Ni som läser bloggen på en dator, eller via RSS, ser ingen skillnad.

**) Inte bara p g a att jag glömt vad jag skulle skriva, utan ofta är det eftertankens kranka blekhet som får mig att avstå från att yttra mig.

2 kommentarer på “Mobil blogg”

  1. Jag har lagt till din blogg som favorit i mobilen.

    På lunchen har jag fotat inför dagens blogginlägg!

Kommentarer är stängda.